Gyakran Ismételt Kérdések


Mi ez tulajdonképpen?
Ez a BVE klub klubfóruma. A BVE klubról bővebben a http://bve.hu címen találhatsz információt. Ez a fórum azért jött létre, hogy az általunk és mások által készített BVE-vel kapcsolatos kiegészítőkről (pályák, járművek, objektumok, leírások stb) beszélgessünk.

Miért nem látom az egyes témák hozzászólásait?
Két eset lehetséges: nem vagy regisztrálva és az adott téma olvasása is regisztrációhoz kötött illetve lehet, hogy regisztrálva vagy, de az adott topik kizárólag a klubtagok számára van fenntartva.

Ha regisztrálok, írhatok is a topikokba?
Igen, a legtöbb topikba írhatsz, de vannak lezárt ill. csak a klubtagok számára fenntartott topikok. Ha hozzá szeretnél szólni, akkor ingyenes regisztráció után megteheted, de tartsd szem előtt a Szabályzatban és a Moderációs alapelvekben leírtakat.

Hogyan regisztráljak?
A regisztrációt a bal oldali menüben található megfelelő linkre kattintva érheted el. Meg kell adnod a szükséges adatokat, az email címnek érvényesnek kell lennie, mivel erre kapsz egy válasz emailt, melyben található linkre kattintva aktiválod a regisztrációd. Ekkor már beléphetsz és hozzászólhatsz. A belépési neved kiválasztása előtt olvasd el a Szabályzatot

Nem kaptam meg a válasz emailt. Nem tudom aktiválni a nevem
A szerver nem azonnal küldi el a levelet, ezért a regisztráció után várnod kell valamennyi időt. Ha 1 napon belül nem kapod meg a levelet, kézzel is aktiválhatod a regisztrációd ezen az oldalon

Nem tudok belépni a nevemmel/jelszavammal
Belépni csak regisztráció és aktiváció után lehet. Ha ez megtörtént, ellenőrizd, hogy valóban jó név/jelszó párost használsz. A rendszer megkülönbözteti a kis- és nagybetűket. Ha így sem sikerül, írj a moderátornak!

Nem tetszik a választott nevem. Megváltozott valamelyik adatom
Első esetben nem áll módunkban segíteni, egyébként belépés után megváltoztathatod bizonyos adataid a Beállításaim menüben

Hogyan nyithatok új topikot?
Sehogyan. Topikot nyitni csak az adminisztrátor tud. Úgy gondoljuk, hogy a létező topikok lefedik az összes területet, amiről társalgást szeretnénk folytatni. Ha úgy gondolod, hogy mégis olyan téma merülne fel, amely nem illik be egyik létezőbe sem, írj a Javaslom... topikba!

Elrontottam a hozzászólásomat. Hol változtathatom meg?
Nem tudod megváltoztatni a már elküldött hozzászólást. Írj helyette másikat! Ha tartalmilag/formailag romboló, akkor valószínűleg úgyis törlésre fog kerülni.

Egy hozzászólás sérti a saját érdekemet vagy más felhasználó(k) érdekeit. Mi legyen?
Írj a Modera topikba!

Hiába lépek be, nem tudok írni sehova illetve folyamatosan kiléptet a rendszer. Mi a teendő?
A felhasználók azonosításához és a munkamenethez a rendszer cookie-kat (süti) használ. Engedélyezd ezek fogadását a böngésződben!

Nem jelennek meg a szövegformázó kódok...
Engedélyezd a böngésződben a JavaScriptet!

Hogyan lehetek én is moderátor?
Kérésre nem lehetsz moderátor. A feladatot felkért emberek látják el.

Hogyan lehetek én is klubtag?
A BVE klub tagjai meghívás alapján kerülnek be a csapatba. Olyan embereket választunk be, akik hasonló tevékenységgel foglalkoznak, mint a klub célkitűzése. Így, ha már készítettél pályát, járművet, objektumot, akkor esélyes vagy bekerülni, természetesen a meghívó ekkor sem automatikus.