Magyar Objektumtár

Régi tervünk van most megvalósulóban, a Magyar Objektumtár. Ez nem más, mint a kötöttpályás közlekedésben megtalálható tereptárgyak gyűjteménye. Fórumunkon az elmúlt hetekben zajlott egy beszélgetés arról, hogy milyen formában szülessen meg az objektumtár, majd egy szavazás következett, amelynek eredménye szerint itt, a honlapon lehet majd az objektumok között böngészni.

Az objektumtár közös fejlesztés: a magyar BVE közösségből bárki használhatja és bárki bővítheti is azt. Így hát örömmel fogadjuk, ha objektum- és pályaépítők modelleket küldenek nekünk, amelyeket mi feltöltünk a honlapra.

Fontos tudni, hogy az objektumtárba – értelemszerűen – csak olyan tárgyak kerülnek be, amelyek szabadon letölthetők és pályákban publikálhatóak.

Ha valaki máris levelezőprogramot ragadna, hogy tereptárgyakat küldjön az objektumtárba, kérjük, mellékelje a következőket:

– az objektum elnevezése
– a készítő neve
– a készítő emailcíme
– az objektum mérete
– az origó helye
– körbejárhatóság (az objektum minden oldala el van-e készítve, vagy csak egy adott, pályában láthatónak szánt része)
– az objektum szabadon módosítható-e
– egy képet az objektumról, Structure Viewerből vagy Track Viewerből kimentve (200×150 képpontos méretben szeretnénk a képeket feltenni a honlapra)
– megjegyzések (ha van valami, amit a készítő fontosnak tart közölni a tárgyról, a pályába építéséről)
– nem kötelező, de szívesen feltesszük a készítő honlapjának a címét is

Kérjük, hogy az objektumok fájljait tömörített csomagban küldjétek (.zip, .7z, .rar) emailben erre a címre. Köszönjük!

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.