MDmot openBVE-hez · MDmot for openBVE

Hamarosan lejár a fővizsgája az utolsó MD motorvonatoknak is, és így ezek a legendás vonatok lassan kikopnak a magyar vaspályákról – de hála a közelmúltbeli fejlesztéseknek openBVE-ben tovább róhatják a kilométereket. Elkészült ugyanis az MD motorvonat openBVE-re a vonat BVE2-es változatból és tibi-train külső nézetes objektumaiból, méghozzá a gyári, hatrészes összeállításban. A vonatot a Btx kocsi felőli végéből vezethetjük. A szerelvény már tartalmazza a tegnap bejelentett animált füstöt is.

Felhívjuk a játékosok figyelmét, hogy ne csodálkozzanak, ha induláskor nem pörög fel a motor: az MD hátulról tolja a vonatot, a Btx kocsiban pedig csak az 1500 voltos fűtési feszültséget biztosító dízelmotor van.

A vonat letölthető honlapunkról, és a közeljövőben elérhető lesz tibi-train honlapjáról is.

The legendary MDmot trains will soon finish service on Hungarian rails but will live on in openBVE thanks to recent development work. The MDmot now available for openBVE is based on the former BVE2 version and tibi-train’s exterior objects. It also includes the animated diesel fumes announced yesterday.

Note that you will not hear the diesel engine sounds in this train: you drive from the Btx control car, the MDmot is at the back of the train. However you will hear the sound of the smaller diesel engine in the Btx car that provides energy to heat the train.

The train is available from this site and it will be soon available on tibi-train’s site.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.