Nohab openBVE-hez

Elkészült a híres Nohab, avagy MÁV M61 sorozatú mozdony új openBVE-s változata. A mozdony három szerelvénnyel érkezik: elérhető egy gyorsvonati, egy halberstadti kocsikból álló és egy a 80-as évek hangulatát idéző távolsági személyvonati szerelvény. A vonatokban a 004-es, 006-os és 010-es pályaszámú mozdonyok találhatóak meg.

A korábbiakhoz képest újdonság, hogy a mozdony fényszóróval, az utolsó kocsi pedig végzárlámpával van felszerelve. Ezen túl több helyen finomítások történtek a menettulajdonságok beállításainál, de apró változtatások a mozdonyon is vannak. Ebbe a változatba már bekerült tibi-train animált dízelmozdony füstje is.

A csomag készítői: V63_1668, tibi-train, Krisz, Barthez, phontanka, VMW. A vonatok letölthetőek honlapunkról.

A new version of Nohab, or the M61 series locomotive of MÁV has been published. The package comes with three trains: a fast train, a train with Halberstadt cars and a long distance slow train with cars from the 1980s. There are three Nohabs in the package: M61 004, M61 006 and M61 010.

There have been some minor improvements to the train: headlights and tail lights, some fine-tuning in train.dat and small changes in the objects. This version comes with tibi-train’s animated diesel fumes.

Authors of the package are: V63_1668, tibi-train, Krisz, Barthez, phontanka, VMW. The trains are available from BVE Klub.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.