Sólyomvár 1.2 és Királyliget 1.2

Megjelent a Sólyomvár és a Királyliget pálya 1.2-es változata. Bővült a jelzők rendszere, szebb síntextúrákat kaptak a pályák. A Sólyomvár vonalon is kiépült a pontszerű vonatbefolyásolás és a fényjelzőkön alapuló jelzőrendszer. Javítottam a peronok pozícióján, valamint Veresd állomás és Cseberki megállóhely szebb peront kapott. Több helyen jobb minőségű textúrákra cseréltem a régieket. A pályák már nem tartalmazzák az alapértelmezett vonatokat, a Sólyomvár vonal alapértelmezett szerelvénye mostantól a V43-as, a Királyliget vonalé az M41-es.

A Sólyomvár-Királyliget pályát ideiglenesen eltávolítottam, mivel azt igazítani kell a másik két pálya új változatához, a régi kiadás pedig már nem lett volna kompatibilis az 1.2-es verziójú pályákkal.

Fontos, hogy a Sólyomvár 1.2 és a Királyliget 1.2 csak az openBVE 1.2.12-es verziójával vagy annál újabbal működik megfelelően, a régi programváltozatokkal a pályák egyes funkciói alaphelyzetben nem használhatóak. A vezetéshez mindenképpen ATS-SN rendszerrel felszerelt vonatot érdemes használni.

A Sólyomvár 1.2 és a Királyliget 1.2 letölthetőek az openBVE tartalomkezelőjével egy kattintással, illetve a hagyományos módon is a http://phontanka.hu oldalról. A pályáim ettől kezdve tar.gz archívumban jelennek meg. Ezeknek a kibontására Windowson használható a Total Commander vagy a 7zip.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.