Frissült a Network West Midlands

Ritkán adunk hírt külföldi pályák friss változatairól, de ezúttal kivételt teszünk, mivel a Network West Midlands jelenleg a(z egyik) legmeghatározóbb pályacsomag OpenBVE-hez a világon.

Karácsonyi ajándékként érkezett Steve Green december 24-i bejelentése a Network West Midlands új, 12.12-es változatáról. Bekerültek a csomagba a 2001-2005 közötti korszak route fájljai és ami még ennél is érdekesebb: számtalan szembejövő vonatot helyeztek el a vonalakon, így a vezetés sokkal valóságosabbá, élményszerűbbé vált.

A pályaépítésben jártas olvasók bizonyára csodálkoznak, hiszen az OpenBVE egyelőre nem támogatja a menetrend szerint közlekedő AI vonatok működését – ez valóban így van, de egy kis ügyességgel mégis megvalósítható a „szembeforgalom”.

A Network West Midlands pályacsomag letölthető a trainsimstuff.org oldalról. Az objektumokat a tárhely korlátai miatt két részre bontva tölthetjük le, a szükséges vonatok listáját és letöltési helyét a letöltéseket tartalmazó táblázat felett találjuk. Legyünk türelmesek, számos angol mozdonyt és motorvonatot kell letöltenünk, viszont mivel ezek elég jó minőségűek, nem bánjuk meg az összevadászásra fordított időt.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.