Új BVE Wiki · New BVE Wiki

Mióta leállt a bve-routes.com és a bve.cz oldal eltűntek a pályaadatbázisok, így sokkal nehezebb új pályákat találni. Ezért úgy döntöttem, hogy létrehozok egy új pályaadatbázist és most, miután egy hete már dolgozom rajta szeretném bejelenteni az új BVE Wikit a http://bve.shoutwiki.com oldalon.

Az új wiki sokat örökölt a BVE Routes wikitől. Igyekeztem azonos szerkezetet kialakítani, azonos kategóriákkal és azonos pályasablonnal, hogy a kettő közötti kompatibilitás a lehető legjobb legyen.

Mit tartalmaz az új wiki?

Létrehoztam már az országok szerinti kategorizálást zászlókkal együtt és elkészült a Pályák országok szerint lap is, ami egyúttal megmutatja, hogy hány pálya szerepel az adott ország listájában. Van természetesen pályasablon is az új pályák feltöltéséhez és készült magyar és angol nyelvű súgó a pályaadatok feltöltéséről. A wiki nem üres, megtalálhatóak már benne 31 magyar pálya adatai és néhány külföldié is.

Bárki hozzáadhat pályákat a wikihez, feltölthet képernyőmentéseket, szerkesztheti az oldalakat. Ehhez mindössze regisztrációra és belépésre van szükség a http://bve.shoutwiki.com oldalon. Mielőtt pályákat töltenél fel, olvasd el a wiki főoldalát és a pályák feltöltéséről szóló súgót és az ott leírtak szerint járj el. Jó kiindulópont lehet a pályák feltöltéséhez a BVE Routes wiki archív változata.

Kérem a weboldallal vagy bloggal rendelkezőket, hogy írjanak az új wikiről és helyezzék el a hivatkozásaik között, hogy az egész közösség értesüljön a létrejöttéről.

New BVE Wiki

Since bve-routes.com and bve.cz have stopped working the community has been in need of a BVE routes database. I decided to go ahead and create a new one and now after having worked on it for a week I would like to present you the new BVE Wiki at http://bve.shoutwiki.com.

The new wiki has inherited a lot from the BVE Routes wiki. I tried to create it with the same structure, the same categories, the same route template so that compatibility is as good as it can be.

What does this wiki already have?

There are country categories with flags and there is a Routes by country page, which also shows you the number of routes posted from those countries. We have a route template to use and of course there is a page explaining how to add a route. The wiki is not empty, I have posted 31 routes from Hungary and some from other countries.

Everyone is welcome to add routes, upload screenshots and edit pages on the new wiki. All you need to do is register at http://bve.shoutwiki.com and log in. Before you add a new route, please read the main page and the help page about posting new routes. A good starting point to add routes is the archived version of the BVE Routes Wiki.

I kindly ask those of you who have websites or blogs to post about the new wiki and add it to your links so that the entire community is aware of it.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.