Januári SimWorld Magazin

Kissé megkésve jelent meg az idei év első magazinja ám annál több újdonságot fogunk benne olvasni. Ha az újdonság szó előkerült, akkor elsők között említem meg, hogy új neve és új megjelenése lett a magazinnak. Az eddigiekkel szemben egy sokkal olvasóbarátabb lapot vehetünk a kezünkbe. Érdemes időt szánni arra, hogy a legelső számokat újra elővegyük és megnézzük honnan indult e havilap. Nagyon szép fejlődésen ment keresztül és szinte már ezzel az új külső és belső tartalmi változással az on-line magazinok komoly versenytársa is lehet. Azt hiszem, joggal mondhatom, megéri nyomon követni e magazint.

Bevezetőnk után lássuk a kínálatot. Ebben az évben egy új cikksorozat indul útjára ami az OpenBVE világába kalauzol el minket. Elsőként a csehek remekműveit vesszük nagyító alá. OMSI világában is találunk szerencsére újdonságot, most a magazin bemutatja a törökök által készített két pályát: Yeditepe és Dolni Kounice. A pályán érződik a török stílus, ami nem csak széppé hanem hangulatossá is teszi a buszozást. OMSI-nál maradva bemutatót áthatunk az OMSI2-ből azaz új program jelenik a buszrajongóknak.

A terepasztalok világa is kifogyhatatlan forrás, ezúttal a hamburgi legnagyobb terepasztalt nézzük meg. Zárásként egy talán végnapjait élő szakma egyik képviselőjével készült interjút olvashatunk.

SimWorld

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.