Megjelent az új Szili

Bzmot332 kiadta a hajdani V43-as, most 431-es sorozatú Ganz-MÁVAG gyártmányú, VM14 gyári jelű mozdony új, vezethető modelljét, ami finomabb kidolgozottsággal, szebb 3D-s, teljesen élethű belső térrel, gyönyörű textúrákkal és számtalan animációval tud többet, mint a már korábban is elérhető Szili.

431 011 by Bzmot332A mozdony már az új pályaszámrendszer szerinti azonosítóval rendelkezik, rövid pályaszáma 431 011.

431 011 by Bzmot332 interiorA vezetőállásra felszállva számtalan animált karral, kapcsolóval találkozhatunk, a 4-es gombbal mozgatható az áramszedő, az 5-össel a fényszórókat kapcsolhatjuk, leállításkor pedig a 3-as gomb vezérli a főmegszakítót. A gép a UKTrainSys plugint használja, ami platformfüggetlen, így az animációk nem csak Windows, hanem Linux és Mac operációs rendszereken is működni fognak.

Hogy a mozdony ne maradjon kocsik nélkül, Bzmot332 néhány Bhv kocsit is készített a mozdonyhoz, ezek is szépen kidolgozottak, ám belső teret nem kaptak.

Néhány szót a készítőkről: a mozdonyt és a Bhv modelleket tehát Bzmot332 készítette, a textúrafotókat pedig CSUPA-CS. A hangok a Hungarian Train Sim Centertől származnak, a hangfájlokat V63_1668 állította össze. A UKTrainSys plugin készítője Anthony Bowden. A szerelvény letölthető az alábbi linkre kattintva. Gratulálunk a nagyszerű munkához!

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.