Decemberi SimWorld Online magazin

Megjelent a tavalyi év záró SimWorld magazinja. Sajnos egyéb okok miatt nem csak a tavalyi évet zárja, hanem egy átmeneti időszakra ez az utolsó magazin. 3 év egy magazin életében azt hiszem szép kornak mondható, pláne úgy, hogy ez időszak alatt mindig érdekesebbnél érdekesebb témákat olvashattunk miközben láttuk a magazin fejlődést.

simworld12

Lássuk miről szól a decemberi szám:

Címlap téma az F1 világából lett merítve méghozzá egy remek kis szimulátorral. Folytatásképpen egy olyan szimulátort mutatunk, ahol a készítők nem merték vállalni a nevüket hozzá, hogy miért azt elolvashatjátok a Delivery Truck Sim részben. Megismerkedhetünk a Talant2 motorvonattal, ami TS2015-höz készült. London mindig tartogat érdekességeket a vasút rajongók számára ezúttal Ts körben mutatjuk be South London Networkot. Vasút után ismét közút: kicsit ETS-ezünk. Végül egy interjút olvashattok Waterloo21-gyel, aki Szombathely pályahálózatát készítette el OMSI-hoz. Természetesen ezen felül még más témákat is olvashattok a magazinban. A már megszokott helyről érhető el a Simworld magazin.

Végszóként megköszönném SD-nek a kitartó munkáját, amivel a magazint tartotta életben és hozott nekünk mindig új témákat és e köszönet vonatkozik azoknak is, akik így vagy úgy segítették SD-t a magazin szerkesztésében.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.